Loading...

Løb i en god sags tjeneste:

Alle deltagere af Smid Tøjet Løbet får et minicruise for to personer!

17. marts 2016 · Henriette Leth Nielsen

Støt Røde Kors hjælpearbejde med din deltagelse i Smid Tøjet Løbet - og giv samtidig dig selv en god oplevelse i form af en festlig dag med motion + minicruise til Oslo og andre fede præmier.

Udover en dag spækket med god underholdning får du mindst én gave med hjem fra Smid Tøjet Løbet. DFDS donerer nemlig et minicruise til to personer til samtlige deltagere af Smid Tøjet Løbet i Århus lørdag 16. april og i København søndag 17. april.

Derudover er der mulighed for at vinde en af de mange lækre præmier, hvis man deler dagens bedste billeder med #SmidTøjetLøbet. Præmier som vi bl.a. trækker lod om er:

  •  5*2 billetter til det store SMID TØJET DANMARK show i Glassalen i Tivoli d. 23. april
  • The Protein Kitchen kogebøger af Cecilie Lind
  • Kogebøger fra Henrik Duer
  • Online styling kursus af Tini Owild

I Århus er der start og mål ved Godsbanen, og i København ved Langeliniepavillonnen. Programmet begynder kl. 10.00. Cirka kl. 11.00 er der fælles opvarmning, hvor vi opfordrer dem der har lyst til at smide deres aflagte tøj. Herfter sendes alle afsted på 5 km gennem byen. Efter løbet venter der lidt forplejning, gaver og musikalsk indslag. Vi runder dagen af med at fortælle, hvilken forskel deltagerne har været med til at gøre - dagen forventes at slutte kl. 13.00.

Har du tilmeldt dig Smid Tøjet Løbet? Læs mere om Smid Tøjet Løbet her.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design