Loading...

trail

North Sea Beach Marathon godkendt som trailløb

09. marts 2016 · Henriette Leth Nielsen

Løbere som fuldfører North Sea Beach 1/2 marathon eller 1/1 marathon kan fremover optjene point, som kan være med til at give adgang til andre store løb i hele verden.

Efter opfordring fra Søren Rasmussen fra Viborg, som er koordinator for trail- og bjerglandsholdet i Danmark og tidligere storløber i Danmark, er North Sea Beach Marathon nu godkendt som et trailløb af ITRA (International Trailrunning Association og UTMB Ultra Trail Du Mont-Blanc, hvor løbere som fuldfører North Sea Beach Marathon 1/2 marathon eller 1/1 marathon kan optjene point, som kan være med til at give adgang til andre store løb i hele verden.

"Vi har alle vidst, at det er en stor udfordring at løbe North Sea Beach Marathon og vi er glade for, at være blevet et godkendt løb hos dem og vi kommer med på deres løbskalender og derved forventer vi, at der kommer mere interesse for løbet, som i år løbes søndag den 26. juni med start & mål i Hv. Sande. Løb på stranden er jo ikke lige trail, som man sædvanligvis kender det fra små mountainbike-spor i skoven eller et bjergløb, men løbet er i sagens natur et terrænløb og dermed i moderne sprog et trailløb," fortæller Torben Elmertoft fra North Sea Beach Marathon.

Se mere her om ITRA her.      

Se mere her om UTMB her.   

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design