Loading...

Løb i en god sags tjeneste:

Teaterdirektør klar til Smid Tøjet Løbet

08. marts 2016 · Henriette Leth Nielsen

Vil du gøre noget godt for dig selv og for andre, så kom med til Smid Tøjet Løbet ved Godsbanen i Århus lørdag 16. april eller ved Langelinie i København søndag 17. april.

Smid ToejetAlle, der er friske på at støtte Røde Kors’ hjælpearbejde og samtidig være med til en helt ny løbeevent i København eller Århus, har nu mulighed for at slå to fluer med ét smæk.

Som en del af den årlige Smid Tøjet-kampagne, afholder Røde Kors nemlig Smid Tøjet Løbet, der giver den enkelte løber mulighed for at gøre noget godt for sig selv - og samtidig gøre noget godt for mange af de mennesker, der har brug for hjælp – både herhjemme og ude i verden.

Jon Stephensen, der er teaterdirektør i Aveny T, løbetræner cirka fem gange om ugen og er klar til Smid Tøjet Løbet.

"Det er superfedt at kunne deltage i et løb, hvor der ud over løbeoplevelsen er et godt formål at støtte. Især lige nu er der i den grad behov for at bakke op om hjælpeorganisationer som Røde Kors. Jeg har allerede fundet tøj frem fra gemmerne - og det bliver givet videre med et stort smil", fortæller Jon Stephensen, der gerne tager løbeskoene med på teatret og løber en tur i Søndermarken i løbet af arbejdsdagen.

Teaterdirektøren kan godt blive fristet af sofaen, når han er på vej ud at løbe - men som regel er det kun et brækket ben, der kan holde ham hjemme.

"For sofaen er så meget federe efter en løbetur."

Læs mere om Smid Tøjet Løbet her.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design