Loading...

GoRun i Aalborg

Nu kan du deltage i GoRun i Aalborg hver onsdag - på fed by-rute langs havnen

04. marts 2016 · Henriette Leth Nielsen

Erfaren løber står bag GoRun i Aalborg: "Vi hjælper den brede befolkning op af sofaen - alle er velkomne"

Danmarks hidtil nordligste GoRun skydes i gang onsdag 30. marts kl. 19 - med start og mål på havnen foran Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg.

GoRun skal hjælpe folk op af sofaen
GoRun Aalborg arrangeres af Jeppe Garde fra DGI Aalborg. Og han er ikke i tvivl om, hvad formålet med GoRun er.

"GoRun er jo en del af Bevæg Dig For Livet, der både handler om at få motionsfolk til at bevæge sig mere, og om at få den brede befolkning op af sofaen. Det er et tilbud til folk, som godt ved. de skal motionere, men som ikke rigtig ved, hvordan de skal komme igang. Vi tror, at hvis vi kan få folk til at mødes og gøre noget sammen til en fast, tilbagevendende begivenhed hver uge, så kan vi hjælpe flere med at komme i gang med at bevæge sig - eller med at bevæge sig mere. Det er tit, det hjælper hvis folk har nogle faste aftaler," fortæller Jeppe Garde fra DGI Aalborg.

GoRun Aalborg synligt midt i byen
"Vi har fundet et let genkendeligt sted i Aalborg, nemlig Musikkens Hus ved havnen her i Aalborg. Alle kender det sted, der er gode parkeringsforhold, der er pænt, og det er et sted, folk kommer. Det er derfor nemt at sprede rygtet og fortælle andre, hvor vi mødes - og nemt at være synlige i gadebilledet, fordi folk kan se os, hvis de går tur på havnen, fortsætter Jeppe Garde.

GoRun-arrangør begyndte at løbe som 38-årig
Jeppe Garde er samtidig et lysende eksempel på, at det aldrig er for sent at komme i gang med at løbe.

"Jeg løb lidt som helt ung, men mine knæ forhindrede mig i at løbe, da jeg havde været inde som soldat. Som 38-årig begyndte jeg så at løbe igen i en lille løbeklub på min arbejdsplads. Og jeg fandt ud af, at man skal bygge langsomt op, og så ellers sagtens kan komme langt, fortæller den 50- årige nordjyde, der i dag bryste sig af at være Danmarks hurtigste halvmaratonløber i sin aldersgruppe og har 10-12 guldmedaljer fra forskellige løb.

Jeppe Garde glæder sig til at komme i gang med GoRun i Aalborg satser på at ramme den rigtige gruppe på den måde.

Om GoRun
GoRun er et spritnyt, enkelt løbekoncept til hele Danmark – 5 kilometer hver uge. GoRun har gratis adgang og er for alle uanset løbeerfaring og andre forudsætninger. GoRun henvender sig til alle: Både den ikke-aktive del af befolkningen og løbere, der løber alene eller i klub – samt alle andre.

Læs mere om GoRun på vores Facebookside for GoRun i hele landet.

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design