Loading...

Billederne er fra fortræning til Copenhagen Half Marathon 2015 i henholdsvis IK Hellas og Nr Bjært Strandhuse.

Fortræning til store løb har genereret nye medlemmer

Fælles mål, varieret løbetræning og nye løbekammerater.

03. marts 2016 · Henriette Leth Nielsen

Vejle IF og Fjordager Motion i Odense har fået flere medlemmer ved at tilbyde fortræning til store events bygget op omkring ny og forfriskende løbetræning.

Løbere i Vejle og Odense nyder i disse måneder godt af fælles fortræning til Lillebælt Halvmarathon i henholdsvis Vejle Idrætsforening og Fjordager Motion i Odense. Begge klubber har nemlig købt Bevæg dig for livet - Løbs fortræningskoncept, herunder uddannet trænere til at forestå en fælles træning frem mod løbet 7. maj.

”Det er første gang, vi prøver sådan noget her op i mod et større løb. Vi kastede os ud i det, fordi vi har en masse aktive medlemmer, som egentlig alle er glade og tilfredse - men som savner et fælles mål. Det var lidt som om, at folk kom til deres træning, men ikke havde noget større mål,og nu hvor vi er midt i fortræningsforløbet, er det tydeligt, at vi savnede, at man i fællesskab jagter et fælles mål," fortæller motionsleder i Vejle IF, Peter Terkildsen.

"Det sociale element er limen, der binder klubben sammen"
Udover det fælles mål har Vejle IF med succes også fokuseret på en ny, anderledes træningsform.

"I stedet for at du bare møder op og løber en hyggetur, afprøver vi forskellige øvelser og tilbyder i det hele taget varieret træning. Vi har en del løbere med personlige ambitioner og mål for deres løb. Men det sociale er hammervigtigt for klubben - og limen der binder det hele sammen," fortæller Peter Terkildsen og tilføjer, at klubben har været meget aktive med markedsføring via Facebook.

Succes for både nye og gamle medlemmer
Vejle IF og Fjordager Motion i Odense har begge fået mere end 20 nye medlemmer på baggrund af fortræning til Lillebælt Halvmarathon.

"Men de eksisterende medlemmer deltager også og sætter pris på fornyelse i de vante rammer. Derduover har vi haft succes med at skulle finde trænere til at stå for det. For vi har fået fat i løbere, der ikke tidligere har være trænere, men som nu er blevet uddannet", lyder det fra Peter Terkildsen.

Læs mere om fortræningsmuligheder til store løb her.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design