Loading...

John Svendsen fra Skovmotionisterne i Holstebro er lokal GoRun-arrangør og klar til at byde løbere og kommende løbere samt folk, der foretrækker at gå enten 3 eller 5 km velkommen til GoRun fra 28. februar og hver søndag.

Udvidelse af GoRun-Danmarkskortet

Nu kan du deltage i GoRun fire steder rundt i hele landet.

24. februar 2016 · Henriette Leth Nielsen

Holstebro har premiere på GoRun søndag 28. februar. Give tilbyder GoRun fra søndag 3. april. Hvilken by bliver næste GoRun-by?

Både erfarne løbere og folk, der gerne vil i gang med at løbe eller gå, kan nu glæde sig over, at GoRun-familien har fået flere medlemmer, så man fremover også kan deltage i vores nye gratisløb i Give og Holstebro.

Vi skyder GoRun Holstebro i gang søndag 28. februar. Og arrangørerne glæder sig rigtig meget til at se så mange fra Holstebro og omegn til en gå- eller løbetur kl. 10 med start og mål ved Skjernvejs P-plads, Holstebro.

GoRun Holstebro er allerede blevet omtalt i lokalpressen - læs artiklen her og del endelig budskabet med alle fra Holstebro og omegn.

Det er Skovmotionisterne, der arrangerer GoRun i Holstebro. Der er ruter på 3 km (grøn) og 5 km (orange) - og begge er på gode skovstier. 

GoRun Give har premiere søndag 3. april kl. 10. Udover de to nye GoRun i Holstebro og Give, er der fortsat GoRun i Ringsted og Fredericia hver søndag kl. 10. Tilmelding og yderligere information om GoRun her.

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design