Loading...

Løberejse med Bevæg dig for livet - Løb

Forkæl dig selv med en løberejse til Mallorca i maj!

26. januar 2016 · Henriette Leth Nielsen

Bevæg dig for livet - Løb og Bravo Tours har sammensat en fed løberejse til Mallorca fuld af natur- og kulturoplevelser. Turen er bygget op omkring fem fantastiske løbeture rundt på øen.

Hvis det hele er lidt for gråt i gråt lige nu, og hvis der er lidt for langt mellem løbeturene uden pandelampe og skiundertøj, så overvej at forkæle dig selv med Bevæg dig for livet - Løbs løberejse til Mallorca i maj...

Med det smukke og samtidig dramatiske landskab er Mallorcas nordøstlige hjørne en perle til Bevæg dig for livet - Løbs løberejse på Mallorca. Vi har base i Port de Pollensa, hvor du vil opleve at blive omfavnet af 2 km ”palmebelagt” strandpromenade, forrevne bjerge, blå laguner og smukke dalstrøg. Tilmed i løbeafstand til smukke, gamle byer, der med sine smalle, blomsterduftende gader vil suge dig ind i historien.

05218Omdrejningspunkter for din løbeferie er fem særlige løbeture med en dagsdistance på mellem 10 og 14 km. Alle fem ruter vægter at forene oplevelse, natur og kultur. Derfor er de også tilrettelagt som to etaper. Vi løber ud til vores spot, hvor vi vil opholde os en times tid, inden vi vender løbeskoene hjemad mod Port de Pollensa. Du kan læse mere om hver enkelt tur herunder. Minimum tre danske løbeguider styrer tempo og danner bagtrop, så alle kommer trygt ud og hjem.

Hvem henvender turen sig til
Mallorca High 5 henvender sig til dig, der har lyst til at løbe, opleve og nyde i fællesskab med andre. Vi har planlagt en løbeferie i et fantastisk smukt, men også krævende, landskab. Der er tale om en samlet distance på ca. 65 km. fordelt på fem løbedage. Turenes forløb er sådan, at vi løber samlet ud til vores opholdssted/vendepunkt med et gennemsnitstempo på ca. 6.30 min./km. Vi gør ophold i ca. 1 time, hvor vi bader i den smukke bugt eller nyder en kop kaffe på det lokale torv. Hjemad vil vi typisk tilbyde at løbe i grupper med forskelligt tempo efter behov.

Fem løbedage og en løbefridag
Vores erfaringer viser, at du får mest ud af løbeugen, hvis du er i stand til at løbe 10 km. i kuperet terræn med en gennemsnitshastighed på 6.15/6.30 min./km. Vores løbeture ligger med afgang kl. 9.30. Undtagen ”Til verdens ende”, hvor vi sætter af kl. 5.30! Vi er typisk hjemme til sen frokost mellem kl. 13 og 14. Vi har én løbefridag midt på ugen. Vores program er således tilrettelagt sådan, at du udover et aktivt kropsligt- og kulturelt indspark også har tid til solferie og ture på egen hånd.

Datoer
30. april - 7. maj 2016 fra Billund eller Kastrup.

Læs meget mere om løbeugens program og praktiske detaljer her.

05187

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design