Loading...

NYHDER OM LØB

North Sea Beach Marathon – klassikeren langs klitterne

06. juni 2015 · Jeppe Weinreich

Søndag d. 28. juni lyder startskuddet til årets højdepunkt ved Vesterhavet. Igen er det med start og mål i Hvide Sande, hvor deltagerne kan vælge imellem fire distancer - med en maraton for de mest barske.

Alle kender fornemmelsen af at løbe i strandsand. Det bløde underlag nærmest trækker energien ud af én, og efter nogle kilometer – afhængigt af dagsformen – føles benene, som var de lavet af bly. Men synet af den høje himmel langs kysten, og den friske, salte vind fra havet tager fokus fra ens træthed. Velkommen til North Sea Beach Marathon, som i år bliver afviklet for 16. gang. Med termin d. 28. juni er ferietiden begyndt for rigtig mange, så hvad kunne være mere oplagt end at tage turen ud til Vesterhavet og nyde Danmark, når det er smukkest?

Distancerne er 4,2 km, 8,4 km, 21.1 km eller de klassiske 42,195 km. Atter i år går starten fra Hvide Sande mod Nymindegab og retur. Og det er – som arrangørerne skriver - en ”oplevelse, som med sikkerhed trænger ind i under huden.”

Samtidig er det et af de få løb i verden, der afvikles på en strand. Løbet har en unik, nærmest kultagtig status blandt danske og udenlandske løbere. Det er ikke tilfældigt at TV 3, Viasat og selveste BBC har filmet løbet og bragt udsendelser om denne helt særlige idræts- og kulturbegivenhed. Tidligere løb man fra by til by, men nu er der tale om en "ud og hjem" rute, og det har givet meget mere liv og opbakning på hele ruten.

North Sea Beach Marathon – Hvide Sande, søndag d. 28. juni 2015
Læs mere på løbets hjemmeside – klik HER


Løbet indgår i Danmarks Officielle Løbskalender 2015

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design