Loading...

NYHEDER OM LØB

Gå ikke glip af årets Médoc Marathon

05. juni 2015 · Jeppe Weinreich

Glemt alt om energidrikke og diverse gels. Ved det franske Medoc Marathon (12. september) forkæles deltagerne undervejs med østers, champagne og andre delikate ting. Igen i år arrangerer Marathon Travel Club en tur til et af Europas hyggeligste løb.

Det handler om sundhed, sport, hygge og sjov ved Médoc Marathon, som den 12. september bliver skudt i gang for 32. gang. Løbets særkende er dets helt enestående forplejning undervejs, hvor man nok kan få vand at drikke, men så sandelig også andre fristende ting fra den lokale vin til østers eller sågar et gedigent stykke steak. Måske ikke den optimale form for energiindtag, men Médoc Marathon er heller ikke stedet, man tager hen for at slå sin personlige rekord.

Løbet blev startet i 1984 af en passioneret gruppe maratonløbere og er siden vokset til en stor og fast tilbagevendende begivenhed. Her finder man en ægte varm attitude, god plads på ruten, masser af aktiviteter undervejs, gaver og overraskelser i målet. Og så gør det ikke noget, at der undervejs er udsigt til nogle ægte og berømte vinchateauer.
 
Marathon Travel Club tilbyder en samlet pakke (priser fra 4.095 kr.) for interesserede danskere, der søger en løbeoplevelse ud over det sædvanlige. Den rutinerede rejsearrangør fortæller selv begejstret om løbet:

”Forestil dig fx, at du lige er løbet forbi en hel flok Disneyfigurer og en storsvedende cowboy. Foran dig løber Asterix med mange små hurtige skridt sammen med tunge Obelix, der pruster som et lokomotiv, mens en dansk politimand med trukket stav ubesværet smyger sig forbi. Og bag dig stønner en fransk transvestit i netstrømper, nok mest af varme og udmattelse. I feltet er der også et par løbere i ganske almindelige tights og singletter. Jo, du befinder dig vitterligt midt i det tossede, festlige og utrolige Médoc Marathon sammen med rundt 8500 andre, der har været så heldige at få et startnummer.”

Vinderen af løbet, ja han får ud over en pengepræmie sin vægt i den bedste Grand Cru vin fra området.

Médoc Marathon d. 12. september 2015
Mere info på Marathon Travel Clubs hjemmeside.

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design