Loading...

NYHEDER OM LØB

Skvæt Skovløb (12/4) – en smuk og krævende oplevelse

15. marts 2015 · Jeppe Weinreich

Søndag d. 12. april er det atter blevet tid til årets Skvæt Skovløb. Løbet i Skanderborg byder deltagerne på skrappe stigninger ad smalle stier – og en af de smukkeste udsigter undervejs.

”Alf d’Huez” er et begreb på Skanderborgegnen. Her hentydes der til en stigning med syv hårnålesving i Skvæt Skoven. En bakke, som indgår i det 7,5 km lange forårsløb ”Skævt Skovløb”. Andre steder på den krævende, men smukke rute har fået opfindsomme navne som ”Dræberen” og ”Røddernes Sti”, og i bedste Tour de France stil plejer djævelen at kigge forbi for at anspore de forpustede og lidende løbere.

Det er Skanderborg Løbeklub, som står bag eventen. Det er et løb for kendere, der gerne vil have en løbsoplevelse, som er alt andet end flad. Med termin i april plejer de to skove – Vestermølle og Skævt – at fremstå i de prægtige forårsfarver. Alene det er grund nok til at tage turen til Skanderborg.

Forkæl dig selv med denne løbsoplevelse, som er et unik løb med lidt smag af trailløb. Efter strabadserne er der saft, vand, æbler samt det store populære kagebord, bagt af klubbens medlemmer.

Løbet er certificeret og med i Danmarks Officielle Løbskalender

Skvæt Skovløb – d. 12. april
Mere info – klik HER

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design