Loading...

Foto: Ole Jørgensen

NYHEDER OM LØB

Løb foråret i møde i Herning

15. marts 2015 · Jeppe Weinreich

Med Forårsløbet den 12. april skydes sæsonen for alvor i gang. Hvad enten du vil gå fem kilometer i selskab med ligesindede eller har ambitioner om en stærk halvmaratontest, så er løbet i Herning det oplagte valg.

5, 10 eller 21,1 km. Forårsløbet i Herning kan byde på de tre mest populære distancer, og oven i hatten får deltagerne en hurtig og flot rute, der bringer dem forbi det herlige område ved Fuglsangsø. Der startes og sluttes inde på byens atletikstadion, hvor der naturligvis er forfriskninger efter strabadserne.

Så har du passet træningen i løbet af vinteren, er det oplagt at teste formen på en af de velkendte og DAF-opmålte ruter. Fik du ikke trænet så meget i vinter, kan Forårsløbet også være den begivenhed, som får dig i gang igen. 5 km ruten er både for løbere og de gående folk, som ikke har alt for travlt med at nå i mål. Her kan alle være med.  

2015 bliver også en stor sæson for halvmaraton, så hvis du senere på året skal løbe et af de helt store løb på distancen, kan løbet i Herning give dig en god fornemmelse for, hvad det egentlig kræver at komme igennem de 21,1 km. Undervejs vil der være væskedepoter stillet op.

Så sæt allerede nu et stort X i kalenderen ud for søndag d. 12. april. Det bliver en herlig dag.

Løbet er certificeret og med i Danmarks Officielle Løbskalender.

Forårsløbet – Herning søndag d. 12. april 2015
Mere info – klik HER

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design