Loading...

NYHEDER OM LØB

10.000 har allerede tilmeldt sig Copenhagen Half Marathon

13. marts 2015 · Jeppe Weinreich

Arrangørerne bag årets løbsbegivenhed d. 13. september kunne i denne uge glæde sig over at have rundet de første 10.000 deltagere. 46% af dem er kvinder.

Interessen for at løbe halvmaraton er alt andet end svækket. Det mærker arrangørerne bag årets store satsning i hovedstaden – Copenhagen Half Marathon. Med 10.000 tilmeldte er man godt på vej til at skabe landets største endags begivenhed på løbsfronten. Og med termin den 13. september og en fortsat støt interesse for at deltagere, vil det tal vokse betydeligt. 

Mange kvinder vil løbe med
En af de meget bemærkelsesværdige detaljer ved tilmeldingerne til Copenhagen Half Marathon er, at kønsfordelingen er meget tæt på at være fifty-fifty, idet ikke færre end 46 % er kvinder, mens mænd ‘kun’ udgør 54 % af deltagerfeltet. Der er her tale om en højere andel kvindelige deltagere end til andre halvmaraton.

De danske deltagere udgør fortsat den allerstørste andel af deltagere til Danmarks nye verdensklasseløb. Og de danske tilmeldinger kommer fra hele landet: Ca. en tredjedel kommer fra Københavnsområdet, mens cirka halvdelen af de danske deltagere kommer fra det øvrige Sjælland, og resten kommer fra Fyn og Jylland.

Udenlandsk interesse
Selvom deltagerne primært kommer fra Danmark, markerer udlandet sig også på Cph Half-deltagerlisten. Sverige og Norge er de absolut største lande, hvad angår antal deltagere, men Storbritannien og til dels Tyskland er dog også godt repræsenteret i det internationale motionsfelt. På diagrammet herunder ses en aktuel top ti over udenlandske deltagere.

CPHHalf_diagram

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design