Loading...

NYHEDER OM LØB

Strandvejsløbet – en smuk og superhurtig 10’er

27. februar 2015 · Jeppe Weinreich

Lørdag d. 21. marts lyder startskuddet til den seneste event fra folkene bag Lillebælt Halvmaraton. I fjor, i den første udgave af løbet, deltog næsten 2000 løbere. Og med status i år af et officielt DM forventes landets bedste at dukke op.

Smuk og superhurtig. Det er essensen af nyskabelsen Strandvejsløbet, der for alvor sparker den nye MotionDANMARK Kalender i gang. Ruten starter og slutter lige under den Nye Lillebæltsbro ved Middelfart, og der er sørget for live musik og en stemning i top, når de mange løbere tager turen langs bæltet forbi de store flotte villaer.

I år er DM 10 km indlagt i løbet, og dermed er der i sagens natur sørget for ekstra fokus og højt niveau helt fremme i feltet. Og så får man som deltager naturligvis en officiel 10 km-tid, da løbet er DAF-opmålt.

Det er Lillebælt Halvmarathon, der står for arrangementet. Foreningen har med det årlige halvmaraton vist, at de kan sætte den helt store event op. Strandvejsløbet har alle de ting, man kender fra de store halvmaratonløb med eksempelvis adskillige fartholdere. Og så koster det kun 160 kr. at løbe med.

Så tilmeld dig allerede nu – og se frem til en herlig lørdag under Den Nye Lillebæltsbro.
 
Strandvejsløbet – Middelfart-Strib d. 21. marts 2015
Mere info HER

Løbet indgår i Danmarks Officielle Løbskalender 2015

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design