Loading...

NYHDER OM LØB

Copenhagen Half får stempel af IAAF

23. januar 2015 · _

Copenhagen Half Marathon kan nu officielt kalde sig Nordens første IAAF Road Race Label-halvmaraton, efter at det Internationale Atletikforbund, IAAF, har tildelt løbet sit prestigefyldte kvalitetsmærke, IAAF Road Race Bronze Label.

“Tildelingen af IAAF’s Road Race Bronze Label er en vigtig anerkendelse for os. Det fortæller os at vi er godt på vej til at nå vores mål om at blive et Gold Label halvmaraton“.

Sådan lyder det fra en glad direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen, efter officielt at have fået udmærkelsen fra højeste instans i løbeverdenen.

“Vores opgave dette første år bliver at vise et verdensklasseniveau, der er et Gold Label værdigt.“

Med IAAF’s bronze-mærkat i bagagen allerede inden løbet er afviklet, er vejen banet for at Copenhagen Half Marathon kan komme helt op i verdensklassen. Derfor sættes alle kræfter ind for at sikre at 2015-løbet afvikles i høj klasse.

Prisen er samtidig startskuddet til en spændende udvikling der ikke blot skal styrke København som international løbsdestination, men også virke som en katalysator for løbesport og motionsløb i hele Danmark.

“Vores ambition med Copenhagen Half Marathon er at skabe et prestigeløb der er stærkt nok til at tiltrække løbere fra hele verden – ligesom løbere i dag valfarter til Berlin, London og New York. Derfor er vi super glade for at det er lykkedes os at udnytte det momentum som VM Halvmaraton har skabt, for det er en enestående mulighed vi har lige nu“, fortæller Jakob Larsen.

Med prisen fra IAAF er Copenhagen Half Marathon kommet i fint selskab. Blot to halvmaratonløb i Europa har bronze label, fire har sølv label, og fem har guld label.

Tilmeld dig nu!
Har du endnu ikke tilmeldt dig årets løbebegivenhed herhjemme? Så tøv ikke - læs mere HER, hvor du også kan tilmelde dig. 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design