Loading...

NYHEDER OM LØB

Vind et startnummer til FJORDMARATHON

29. august 2014 · Jeppe Weinreich

Den 7. september lyder startskuddet til FJORDMARATHON i Aalborg. Løbet bliver i år lanceret i helt nye og flottere rammer, og arrangørerne har arbejdet i måneder for at gøre det til en helt særlig event – for deltagere såvel som tilskuere.

LAD DIG BEVÆGE. Sloganet for Musikkens Hus i Aalborg får en ganske anden betydning, når dørene i slutningen af næste uge slås op for årets udgave af FJORDMARATHON - løbet med de mange distancer, så alle kan være med.

Selvom løbet efterhånden er blevet en fastetableret event i motionskalenderen, er alt ikke ved det gamle. Starten er nemlig flyttet til Musikkens Plads, hvor de forventede 2500 deltagere vil tage de første skridt på en nyanlagt stenbelægning. Og det har været sin sag at nå så langt, fortæller Gitte Melph fra MotionNord.

Det bedste udgangspunkt
”Arbejdet med fastlæggelse af det store setup på en helt ny location og med helt nye ruter, har kostet rigtig, rigtig mange mandetimer i løbet af det seneste år, og der er ingen tvivl om, at mange af døgnets timer er blevet taget i brug for at sikre det bedste udgangspunkt for årets løb.”

Både styregruppen for FJORDMARATHON og ledelsen i Musikkens Hus glæder sig over samarbejdet og til et frugtbart samarbejde i en lang årrække. For sidstnævnte handler det i høj grad om at lægge anderledes oplevelser ind i et motionsløb.

I start- og målområdet er der en stor tribune til tilskuere, en stor scene og en storskærm, der transmitterer fra start, fra mål, fra stævnepladsen og fra ruten. Ligeledes bliver der optaget film fra droner i luften, og hele løbet bliver live transmitteret på TV Aalborg, hvor familie og venner kan følge med. Og for at sætte ekstra vægt bag tingene, vil hver af de mange løbsstarter bliv skudt i gang med en kanonsalut!

”Vi ser frem til en fantastisk og storslået dag - i de smukkeste rammer i centrum af Danmarks 3. største kommune,” lyder det fra Gitte Melph.

VIND ET STARTNUMMER
MotionDANMAK har fået fat i tre startnumre (valgfri distance), som vi nu udlodder i en lille quiz.

-Spørgsmål: Over hvor mange dage blev årets DHL Stafet i København afviklet?

Send dit svar til info@motiondanmark.dk med angivelse af navn, køn, fødselsår, T-shirt størrelse, mobilnummer samt foretrukken distance. Vi skal have dit svar senest d. 2. september.


FAKTA:
FJORDMARATHON - søndag den 7. september med første startskud kl. 10.00

Tidsplanen for løberne er som følger:

Kl. 10.00  Start maraton
Kl. 11.00  Start halvmaraton
Kl. 11.15  Start Fjord Børneløbet
Kl. 12.00  Start 10,5 km
Kl. 13.00  Start 5,3 km

EXPO og nummerafhentning holder åbent fredag, lørdag og søndag i Intimsalen i Musikkens Hus. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

Sted: Musikkens Plads 1 i Aalborg

Tilmelding åben på www.fjordmarathon.com indtil onsdag den 3. september.

Eftertilmelding på EXPO i Musikkens Hus fredag 5/9 kl. 15-18, lørdag 6/9 kl. 10-16 og søndag 7/9 fra kl. 8.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design