Loading...

NYHEDER OM LØB

Velkommen til vores nye site!

29. august 2014 · JW

Mange arbejdstimer er gået forud, men nu, kære læser, kan du ved selvsyn se den nye hjemmeside. MotionDANMARK.dk er netop blevet relanceret med nyt indhold og nyt design, så siden gerne skulle fremstå mere indbydende og brugervenlig.

Målgruppen for siden er stadig den samme: Alle løbere i Danmark, foreninger der tilbyder løb, arrangører af motionsløb samt gangforeninger.

MotionDANMARK.dk er Dansk Atletik Forbunds kobling mellem de uorganiserede løbere og gængere og forbundets foreninger, og på MotionDANMARK.dk kan man som løber finde en masse viden om løb, få gode råd og hente inspiration til sin løbetræning, se de danske ranglister for løb, finde nærmeste løbeklub og næste motionsløb i den populære MotionDANMARKKalender.

”Det, der er unikt ved løbskalenderen på vores side, er, at vi stiller krav til de løb, der optages i kalenderen og sender observatør ud på selve løbsdagen til at følge op. Vi er dermed løbernes garanti for kvalitet. En anden garanti for kvalitet er vores vidensbank, idet nogle af landets allerdygtigste eksperter indenfor løb er tilknyttet vores spritnye site”, fortæller MotionDANMARKs konsulent Maria Severin.

Dansk Atletik Forbund hjælper forbundets foreninger med at tilbyde den bedste og sjoveste løbetræning. Se de forskellige tilbud, der er til udvikling af foreningernes træningstilbud under ’For foreninger’ på den nye side. Dansk Atletik Forbunds ambition er endvidere, at foreningerne skal være de bedste til at arrangere motionsløb og være den primære arrangør på løbsmarkedet. Under ’For arrangører’ kan man se de mange fordele og tilbud, som vi giver de foreninger, der afholder motionsløb, og kan være med til at gøre det pågældende løb endnu bedre.

På hjemmesiden kan man også tilmelde sig MotionDANMARKs nyhedsbrev og hver uge få nyheder om løb direkte i sin indbakke.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design