Loading...

NYHEDER OM LØB

Træn dig op til Copenhagen Half Marathon

20. november 2014 · Henriette Leth Nielsen

Dansk Atletik Forbund lancerer sammen med DGI et helt nyt koncept for 4-5 måneders struktureret løbetræning til løbeklubber og deres motionsløbere i hele landet.

30 løbeklubber og op mod 1.200 løbere ventes at gå ind i et nyt koncept for et månedlangt fortræningsprogram, der skal gøre løberne klar til at deltage i Københavns nye verdensklasseløb, Copenhagen Half Marathon, der afvikles for første gang om præcis ti måneder, nemlig søndag 20. september 2015 i København.

DGI og Dansk Atletik Forbund (DAF) står bag projektet. Mens DAF sammen med Sparta er arrangør af Copenhagen Half Marathon, er DGI i samarbejde med DAF praktisk tovholder for den strukturerede fortræning, der løber over 4-5 måneder i løbeklubberne.

Om formålet med fortræningen siger Tina Kryger Mondrup, der er udviklingskonsulent i DGI Lab med fokus på løb:

”Vi håber, at mange løbere vil gribe chancen for at træne sig klogt frem til en god løbeoplevelse i København i fællesskab med andre”.

Kom hele vejen i mål
Om sammenhængen mellem Copenhagen Half Marathon og fortræningen siger Jakob Larsen, direktør for DAF:

”Alle med mod på at deltage i en halvmaraton, kan vi hjælpe hele vejen til målet. Erfaringerne fra VM Halvmaraton viser, at vores træningsplan og –vejledning gør det til et muligt mål for så godt som alle”.

Træningen vil bestå af veltilrettelagt løbetræning ledet af uddannede trænere med to ugentlige træninger i fra ca. 1 maj. Tidligere landstræner i mellem- og langdistanceløb og nuværende motionskonsulent i DAF, Thomas Nolan, står bag fortræningsforløbene.

I begyndelsen af 2015 vil løbeinteresserede på www.cphhalf.dk kunne finde konkrete oplysninger om tid og sted for træningsmuligheder i lokalområdet. Det anbefales endvidere at følge med på Facebook.com/cphhalf, der jævnligt opdateres med store og små nyheder om Copenhagen Half Marathon, herunder fortræningsforløb rundt i hele landet.

DGI foreninger og DAF klubber der er interesseret i at tilbyde fortræningsforløb, opfordres til at kontakte henholdsvis DGI og DAF.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design