Loading...

NYHEDER OM LØB

Tag til Nighttrail næste fredag

28. august 2014 · Jeppe Weinreich

En helt anderledes løbeoplevelse venter dig ude i mørket. Fredag d. 5. september arrangeres der Nighttrail i Tokkekøb Hegn nord for København. Der startes kl. 20.30, når tusmørket har indfundet sig, og deltagerne har fået pandelamperne på…

Forestil dig at løbe gennem en skov i mørket sammen med ligesindede, hvor kun lyset fra pandelygterne viser vej - og bagefter komme hjem til varm suppe i klubhuset. Sådan lyder programmet for næste fredags Trailløb, som Blovstrød Løverne står bag. Nyskabelsen blev sat i gang i fjor, og arrangørerne håber på, at der i år vil være endnu flere, som har lyst og mod på en noget anderledes løbeoplevelse.

”Vi fik god feedback i fjor fra nogle erfarne trailløbere, og derfor er 14 km ruten i år blevet ændret, så den nu er så krævende, som noget kan være. Det bliver en usædvanlig løbeoplevelse, ” fortæller idémanden bag løbet, Michael Gyrsting.

Har man ikke nogen erfaring med trail, så er der lavet en 7 km rute, som er skræddersyet således, at nybegyndere får en god oplevelse.

Suppen serveres på Skovvang Stadion, hvor der vil være hygge og præmieoverrækkelse.

HUSK sidste tilmelding er nu på søndag d. 31. august.

Læs meget mere her på www.nighttrail.dk

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design