Loading...

NYHEDER OM LØB

Tag på tur i landets smukkeste løbekulisse

30. juli 2014 · Jeppe Weinreich

Esrum Sø Rundt. Hvad enten du kan klare Kongeetapens udmarvende 27 km eller bare vil nøjes med lidt mindre, venter der dig en unik oplvelse d. 31. august 2014.

Esrum Sø Rundt er et løb, som trods op- og nedture i løbekulturen har udviklet sig til et unikt arrangement med førsteklasses service hele vejen. Succesen skyldes først og fremmest den fantastiske natur rundt om søen. Åbne landskaber, kuperet terræn, flotte udsigter over søen, Fredensborg Slot og meget mere, som får man med, når man vælger hele turen rundt om søen, også kaldet Kongeetapen. Det er en lang tur, og afslutningen op ad bakke på brugte ben i Fredensborg Slotshave er ubarmhjertigt hård.

Ikke for ingenting vender deltagerne tilbage år for år, og 2014 udgør ingen undtagelse.

"Tilstrømningen har indtil nu været overvældende, og der er store chancer for, at Kongeetapen kan blive udsolgt med 2000 løbere på startstregen," fortæller løbschef Jan Pold.

Løbet tiltrækker også nogle af landet bedste eliteløbere. I fjor vandt Henrik Them fra Sparta Kongeetapen og sikrede sig 1. præmien på 5.000 kr. For alle der deltager, vil der desuden være mange flotte podie-, spurt- og lodtrækningspræmier på alle distancer.

Expo
Alle store løb har efterhånden en Expo. Også Esrum Sø Rundt. I hvert fald en miniudgave, og den finder sted i Jernbanegade, hvor der er åbent fredag den 29. aug. kl. 12-18 og lørdag kl 10-15.

Tilskuere
For tilskuere, som gerne vil ud på en lille sejltur, er der mulighed for at se og heppe på løberne hele tre gange. Første gang er ved selve starten, og næste gang er efter en smuk sejltur på Esrum Sø, hvor man møder løberne ved Fændrikshus. Endelig kan man på turen tilbage med Esrum Sø Bådfart få mulighed for at heppe igen, når deltagerne krydser målstregen. Du kan tilkøbe overfart ved tilmelding til løbet.

Esrum Sø Rundt d. 31. august 2014
Distancer:
Kongeetapen 27 km
Slotsetapen 10 km
Isabella ruten 5 km
Børneløbet 1,5 km

Læs mere på www.esrumsørundt.dk

(foto: Peter Dahlerup)

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design