Loading...

NYHEDER OM LØB

Spartas løbsweekend får royalt besøg

06. juni 2014 · Jeppe Weinreich

Når Københavns Mandeløb skydes i gang på Østerbro fredag d. 13. juni, er det samitdig startskuddet til en weekend med løb for hele familien, en tre dages LøbeExpo med 200 kvm NIKE pop-up store i Sparta Hallen og besøg af Kronprinsesse Mary.

Fra den 13. - 15. juni afvikles der ét løb kun for kvinder, ét kun for mænd, og ét kun for børn; og når weekenden rundes af med Københavns Kvindeløb, vil op mod 5000 små og store løbere være nået i mål. Deltagere og tilskuere kan glæde sig til rock i Fælledparken, besøg af Hr. Skæg og Alberte samt en rullende vaske-cafe med smoothies udviklet af kokkelandsholdet. 

Fyraftensløb for mænd med rock, grill og øl
Til fyraftensløbet Københavns Mandeløb som fredag kl. 19.00 afholdes for andet år i træk, er det kun mændene der har adgang til startfeltet. Under løbet vil der fra fire dj-hot spots blæses rock ud i Fælledparken og skabe den helt rigtige atmosfære for de ca. 1.000 deltagere, og efter løbet kan mændene fejre deres løb med grillpølser fra Slagteren ved Kultorvet og fri bar med fadøl fra Mikkeller. Tilskuere kan også købe forfriskninger på pladsen. Københavns Mandeløb løbes på en 10 kilometer-rute på asfalt rundt i og omkring den smukke Fælledparken som denne fredag vil genlyde af hep og rock.

Kronprinsese Mary og Hr. Skæg til Børnestafet           
Lørdag bliver en festdag for børnefamilierne når Mary Fondens og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten igen i år kommer til Fælledparken. Her løber børn mellem 0 og 15 år sammen mod mobning, mens Hr. Skæg og Alberte underholder, og Bubber styrer løjerne fra scenen. Samarbejde og fællesskab er i fokus, når depechen - antimobbeprogrammets lille maskot Bamseven - skal bringes sikkert fra en hånd til den næste, og i mål får de heldigste af de over 1500 stolte løbere overrakt deres medalje af selveste Kronprinsesse Mary. På pladsen er der hele dagen et væld af aktiviteter for børn arrangeret af Fri for Mobberi, DHL og bObles.

Europas ældste kvindeløb
Søndag skruer over 2500 kvinder op for tempoet, når starten til dette års udgave af Københavns Kvindeløb går fra Øster Allé søndag kl. 11.00. Ruten er 10K i og omkring Fælledparken, og der er ikke sparet på hverken dj's, underholdning eller konfettikanoner undervejs. Til start stiller både elite og motionister, rutinerede såvel som nybegyndere, og med servering af champagne og jordbær til deltagerne samt cafe-bod og grill og er rammerne for Københavns svedigste kvindeløb på plads. Københavns Kvindeløb i sit nuværende 10K-format er en videreudvikling af Europas ældste kvindeløb som Sparta har afviklet siden 1981, og ambitionen for løbet er på sigt at skabe et løb for både massen og en international elite.

LøbeExpo med NIKE pop-up store
Fredag, lørdag og søndag vil Sparta Hallen huse en stor LøbeExpo, i år med en 200 kvm2 stor NIKE pop-up store med alt det nyeste fra NIKEs running, training og sportswear kollektioner til både mænd og kvinder. Her vil Rosa Lux søndag stå bag dj-pulten, man kan teste NIKE løbesko og møde forskellige udstillere, og der sælges lækre forfriskninger. På løbspladsen i Fælledparken ruller Samsung desuden forbi med deres pop-up vaske-cafe hvor man både kan få vasket sit løbetøj, nyde en signatur-smoothie udviklet til lejligheden af kokkelandsholdet, og deltage i konkurrencer. Til børnene er der gratis is.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design