Loading...

NYHEDER OM LØB

Sanderum Motion på besøg hos SDU

13. juni 2014 · Jeppe Weinreich

En flok løbere fra Sanderum prøvede for nylig Syddansk Universitets supermoderne træningsfaciliteter i Odense. Det skete som led i en af de motionsaftener, som MotionDANMARK arrangerer i samarbejde med landets mange opblomstrede løbeklubber.

Sanderum Motion i Odense har kun godt fem kilometer til Syddansk Universitets nye motionsanlæg. Klubben vil gerne bruge anlægget i deres træning og henvendte sig derfor til MotionDANMARK om muligheden for en praktisk inspirationsaften på området. 

På en herlig solskinsaften blev der budt på både løbeteknik og styrketræning samt mulighed for at prøve forhindringsbanerne såvel som det smarte pacesystem, der via lysdioder langs løbebanen hjælper løberen med at holde et helt præcist tempo.

"Træning og leg kombineres let i sådanne omgivelser, og man kommer uden at tænke over det let til at træne meget hårdere og længere, end man måske er vant til," fortæller Morten Albjerg, der som udviklingskonsulent i Dansk Atletik Forbund tit forestår motionsaftenerne.

Der var stor entusiasme hos deltagerne, og de mindre erfarne blev tilrådet til at allierede sig med en mere rutineret makker - primært for at undgå overbelastningsskader.

Noget for din klub?
Motionsaftenerne under MotionDANMARK kan også forme sig anderledes. Det er helt op til den enkelte klub, fortæller Morten Albjerg.

"En Motionsaften er en klubs mulighed for at lave et sjovt og spændende arrangement for medlemmerne. I samarbejde finder vi så det emne og den instruktør, som passer til foreningens ønsker og muligheder."

Læs mere her om "Motionsaftener"

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design