Loading...

Nyheder om løb

Salling Halvmaraton

09. oktober 2014 · David Møller

Søndag 2. November kl. 13.00, lyder startskuddet til Nordjyllands hurtigste halvmaraton, og antageligvis Aalborgs ældste halvmaratonløb, Salling halvmaraton.

I år har arrangørerne Aalborg Atletik & Motion iværksat nogle nye initiativer, som forhåbentligt kan bidrage til en bedre løbsoplevelse, og samtidig bevirke, at måske endnu flere får lyst til at lægge vejen forbi Aalborg.

Ekstra god forplejning i mål
Salling stormagasin er blevet hovedsponsor på løbet 2. November. Det betyder, at der nu er garanteret god forplejning i målområdet, hvor der vil være kildevand på flaske, frugt, sportsdrik og suppe, sådan at de deltagende får de bedste forudsætninger for at få noget god energi i kroppen kort efter løbet. Og suppen er et hit at varme sig på, efter den lange tur i efterårsvejret.

Præmier fra Salling til de hurtigste
Salling stormagasin er ydermere også præmiesponsor, således at vi kan præmiere hurtigste kvinde og mand på ruten. Men ikke nok med det! Vi har nemlig den store glæde at kunne fortælle, at vi udover den hurtigste mand og kvinde kan gøre 30 løbere glade, fordi vi også kan præmiere de første 15 mænd*, der løber under 1:20 timer og tilsvarende kan præmiere de første 15 kvinder**, der løber under 1:40 timer.  Vi håber, at dette initiativ kan bidrage til, at endnu flere vil finde det attraktivt at deltage i Salling Halvmaraton.

Salling Halvmaraton er DAF-opmålt, og vi benytter os selvfølgelig af chiptidtagning for, at du kan få et hurtigt og korrekt resultat straks efter, at du har passeret mål.

*/**: gælder dog ikke AAM klubmedlemmer, der har benyttet sig af klubbens gratis mulighed, samt Salling medarbejdere.

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design