Loading...

NYHEDER OM LØB

Borgmester klar til Copenhagen Half

18. december 2014 · Henriette Leth Nielsen

Pia Allerslev løb i marts måned med til VM Halvmaraton. Nu har den løbeglade børne- og ungdomsborgmester sat et stort X ud for den 13. september.

Både som borgmester og motionsløber værdsætter Pia Allerslev store løbeevents i København og ser frem til at deltage i Copenhagen Half Marathon søndag 13. september 2015: "Jeg glæder mig vildt til at opleve dagen og gennemføre løbet i vores smukke hovedstad".

Pia Allerslev har flere roller i forbindelse med store, internationale løbeevents i hovedstaden. Københavns børne- og ungdomsborgmester var kultur- og fritidsborgmester, da byen for nogle år siden blev udnævnt som vært for VM Halvmaraton 2014. Det var derfor, Pia Allerslev, der skrev under på dette værtsskab ved en officiel ceremoni på det internationale forbund IAAFs hovedsæde i Monaco. Pia Allerslev deltog selv i VM Halvmaraton i marts i år, og nu glæder hun sig til Københavns nye, tilbagevendende halvmaraton, Copenhagen Half Marathon, hvor hun forventer at gennemføre på under to timer.

”Det er en fantastisk nyhed, at København nu skal være værter for et nyt verdensklasse løb, når Copenhagen Half Maraton afvikles for første gang i den 13. september 2015.
Jeg kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte det – både fordi jeg glæder mig vildt til at opleve dagen og gennemføre løbet i vores smukke hovedstad med tusindvis af københavnske tilskuere, der bakker op på hele ruten. Og fordi store løbeevents som denne bliver mere og mere populære blandt københavnerne, samtidig med at det gør vores dejlige by mere attraktiv i internationalt henseende", fortæller Pia Allerslev og fortsætter med motiverende ord til de utrænede langdistanceløbere:

Det tredje halvmaraton 
"For tre år siden havde jeg aldrig løbet længere distancer end 10 km (og det endda kun ganske få gange) – i dag sætter jeg mig større og længere mål, og det at stå ved startlinjen, sammen med tusindvis af andre løbere, giver bare en helt særlig følelse, og giver i hvert fald mig lyst til at presse min krop og løbehastighed/distance lidt ekstra.
Det bliver tredje gang, jeg skal gennemføre et halvmaraton – og jeg glæder mig. Dels fordi jeg ved, det bliver en festdag og et smukt og velafviklet løb – og dels fordi jeg SKAL ned under de to timer – og kommer det”, lyder det fra børne- og ungdomsborgmester i Københavns kommune, Pia Allerslev.
 
Copenhagen Half Marathon bygger videre på successen fra IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 og det populære Powerade Copenhagen Half Marathon, og næste mål er at løfte motionsløb i Danmark til det højeste internationale niveau.
 
Fakta om Copenhagen Half Marathon
Arrangører: Dansk Atletik Forbund og Sparta Atletik og Motion
Samarbejdspartnere: Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune
Deltagergebyr: 450 kr.
Dato: Søndag 13. september 2015
Start og mål: Øster Allé
Tilmelding, oplysning om fortræning og yderligere information på www.cphhalf.dk

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design