Loading...

NYHEDER OM LØB

Nordkystløbet - Lidt ud over det sædvanlige

13. juni 2014 · Jeppe Weinreich

Vejby Strand-Tisvildeleje-Melby Overdrev. Sådan hedder de tre vigtige stationer i det smukke, men krævende løb i det nordsjællandske sommerland. Løbet havde sin debut sidste år, hvor 200 løbere gennemførte enten halvmaraton-ruten eller den lange tur på 30 km.

Der findes løb, der appellerer i kraft af tradition og størrelse. Og så er der de løb, hvor det er naturoplevelsen, som skal "sælge" løbet. KM Sport Nordkystløbet hører så absolut til i sidste kategori. Og så er det ikke for alle og enhver, eftersom det kun er muligt at løbe enten 21,1 og 30 km. Men er man i nogenlunde form og har lyst til et løb lidt ud over det sædvanlige, ja så er der ingen vej udenom KM Sport Nordkystløbet d. 22. juni.

Løbet har taget det bedste fra nyklassikeren Helvede i Nord og tilføjet lidt ekstra nordsjællandske bjerge og vind. Og så går det eller gennem kyst, skov og strand i Nordsjællands smukke sommerland. Start og mål ligger i Vejby.

Der er fælles start for begge distancer, men på et tidspunkt deles de to grupper for så at mødes igen. Læs en detaljeret rutebeskrivelse HER.

Sidste tilmeldingsfrist er den 17. juni, men det er muligt at tilmelde sig på selve dagen.

KM Sport Nordkystløbet - Vejby, d. 22. juni 2014
Mere info HER

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design