Loading...

NYHEDER OM LØB

Motionstrænerkursus i Aalborg – tilmeldingsfrist forlænget til mandag!

18. september 2014 · Jeppe Weinreich

Mens billetterne til Motionstrænerkurset i Brøndby i november går som varmt brød, så er der langtfra udsolgt til samme kursus i Aalborg d. 24.-26. oktober.

Med den store opblomstring af løbeklubber overalt i Danmark er behovet for trænere, der har lyst til at tage sig af nybegyndere og motionsløbere generelt, steget kraftigt.

Motionstrænerkurserne under MotionDANMARK har derfor været en succes. Således skal der snart uddannes et nyt kuld i Brøndby d. 14-16. november – og også gerne i Aalborg i dagene 24-26. oktober.

”Tilmeldingsfristen udløber egentlig i morgen fredag (19/9), men desværre er der p.t. i underkanten af tilmeldte, til at kurset vil blive afviklet. I et sidste forsøg strækker vi nu derfor tilmeldingsfristen til mandag formiddag,” lyder det fra arrangør Thomas Nolan, der samtidig kan berette om omvendt stor interesse for samme kursus i Brøndby lidt senere på året.

”Jamen, billetterne til Motionstrænerkurset i Brøndby går som varmt brød. Tilmeldingsfristen er her fredag d. 10. oktober, men vi lukker tidligere, hvis vi forinden når op på de 50 tilmeldinger, der er vores loft.”

Hvis du gerne vil nå at tilmelde dig kurset i Aalborg, så send venligst en mail til nolan@dansk-atletik.dk

Se indbydelserne HER

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design