Loading...

NYHEDER OM LØB

Ny trend: Om kap med metroen

05. november 2014 · Jeppe Weinreich

Stå af metroen og fang den igen ved næste stop. Det kan faktisk lade sig gøre på visse strækninger, om man er hurtig nok på fødderne. Et udenlandsk YouTube-fænomen er kommet til København.

Metroen bringer på praktisk vis folk fra den ene del af byen til den anden på rekordtid. Men kan man gøre den kunsten efter til bens? Med god forberedelse og løbeform kan det faktisk lade sig gøre på udvalgte strækninger. Det beviste en ung englænder i den londonske undergrund, da han klarede turen med The Tube mellem stationerne Mansion House og Cannon Street. Billedbeviset blev lagt på YouTube i august og gik - som det hedder - ”viralt”. I skrivende stund har videoen fået 5½ million klik. Det var dog ikke den første af sin art. I Glasgow gjorde en anden ung fyr allerede i 2005 det samme – men toget lukkede lige akkurat dørene i for næsen af ham.

Nu er turen så kommet til København, hvor en litauisk studerende fra CBS klarede turen fra stationen på Fasanvej og hen til stoppet i bunden af Frederiksberg Centret – se videoen HER.
  

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design