Loading...

NYHEDER OM LØB

Marselisløbet - nu med ny rute

15. august 2014 · Jeppe Weinreich

Søndag d. 31. august lyder startskuddet til den 43. udgave af det klassiske århusianske løb. Alt er ved det gamle, og så alligevel ikke helt: Ruten er nemlig ikke helt den samme som tidligere.

Aarhus Festuge og Marselisløbet har været tæt forbundne, siden løbet blev skudt i gang tilbage i 1972. Festugen har hvert år et tema, og i år er navnet på dette "same but different". Det kan også siges om løbet, hvor der er blevet foretaget små ændringer på den klassiske 12 km strækning.  For deltagerne på Walk og 6 km løb har arrangørerne valgt at lade dem komme en tur ud skoven og på den måde få en fladere og dermed hurtigere 6 km rute. Samtidig er ruten blevet opmålt af en certificeret opmåler, så den nu mere præcist rammer de 6 km.

"Området omkring Tangkrogen, Strandvejen, Carl Nielsen Vej med flere er hårdt belastet af de mange events, der efterhånden er på kalenderen næsten hver weekend sommeren over. Ved at flytte de to ruter ud i skoven, letter vi samtidig beboerne for en del gener i forbindelse med vejafspærringer. Når cykelløbet og løb/walk spænder af den 30. og 31. august vil der være mulighed for ensrettet kørsel ud af Strandvejen, så trafikken generes mindst muligt," lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Listen med kendte startere gennem årene er lang. I år kommer kommer starteren ikke langvejs fra, for det er nemlig byens borgmester, Jacob Bundsgaard, der selv er kendt som en flittig motionsløber.

Alle tilmeldte får en gratis billet til en valgfri Fed Fredag koncert i Tivoli Friheden.

Marselisløbet - d- 31. august 2014
Starttidspunkt: Kl. 11.00 12 km, kl. 11.20 6 km løb og walk
Start og mål: Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus C
Mere info på: www.marselisløbet.dk

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design