Loading...

Fra IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014. (Thomas Sjørup)

NYHEDER OM LØB

Unik julegave: Forær et startnummer til Copenhagen Half

03. december 2014 · Henriette Leth Nielsen

Tusinder af startnumre blev langet over disken, da salget til septembers store halvmaratonløb i København åbnede mandag. Men der kan hurtigt være udsolgt, så hvorfor ikke glæde en god ven med en unik gave?

En fantastisk god måde at skabe en folkelighed omkring eliteidræt, siger Marianne Jelved. Fedt at løbe igennem sin hovedstad, lyder det fra Pelle Hvenegaard. Kulturministeren og tv-værten taler begge om Copenhagen Half Marathon, som afvikles søndag 13. september 2015 - og som alle kan købe startnummer til fra på mandag kl. 12.

Med få klik er der mulighed for at købe en ganske særlig julegave til sig selv eller til en, der ønsker sig en unik oplevelse, når der på mandag 1. december åbnes for salg af startnumre til Københavns nye verdensklasseløb. Man skal være hurtig på tasterne, for der er et deltagerloft på 25.000 til Copenhagen Half Marathon.
 
Skønt at være en aktiv del af sin by
Pelle Hvenegaard er en af de motionsløbere, der deltog i VM Halvmaraton i marts, og som er klar igen til Copenhagen Half Marathon. TV-værten er ikke i tvivl om, hvorfor han anbefaler alle landets løbeentusiaster at tilmelde sig Københavns nye verdensklasseløb:
 
”Til VM var det en helt vild og ubeskrivelig god løbeoplevelse. Alene det at blive løftet igennem sin by, der viste sig fra sin allerbedste side, var meget stort. I det hele taget er det fedt løbe igennem sin hovedstad. Og skønt at være en aktiv del af en levende by. Jeg bli’r så glad, når der sker noget i København. Det er det, der gør en by værd at leve i”.
 
Kulturminister og kirkeminister Marianne Jelved synes også godt om, at hovedstaden igen bliver ramme for en stor, international løbefest og byder Copenhagen Half Marathon velkommen med erfaringerne fra VM Halvmaraton:
 
”Det er en fantastisk god måde at skabe en folkelighed omkring eliteidræt - og opleve at vi er fælles om det. Vi er lige gode, uanset om man løber den på to timer eller på ti timer. Vi er med!”, lyder det fra Marianne Jelved.
 
Fantastiske Frederiksberg Allé
Pelle Hvenegaard har allerede kigget lidt på ruten til Copenhagen Half Marathon og glæder sig især over, at han igen skal løbe på Frederiksberg Allé.
 
”Til VM var turen ned af Frederiksberg allé bare helt suveræn – en slags belønning, fordi den ligger taktisk godt på ruten, der hvor det gør ekstra godt med den gode tilskuerstemning”, siger han og fortsætter:
 
”Halvmaraton-distancen passer mig rigtig godt, for man kan time turen og forberede sig. Og distancen er ikke umenneskelig, som marathon er for mig, og omvendt prøver man mere kræfter med sig selv end til f.eks. 5 og 10 kilometers løb.
 
Pelle Hvenegaard synes, at løb er en god måde at holde sig i form på.
 
”For man kan løbe alle steder, og altid have sin sport med sig. Grunden til at jeg bliver ved er, at selvom jeg på hver eneste løbetur synes, at de første 3-4 km er hårde, er det altid rigtig fedt derefter.”

 
Fakta om Copenhagen Half Marathon
Arrangører: Dansk Atletik Forbund og Sparta Atletik og Motion
Samarbejdspartnere: Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune
Åbning for salg af startnumre: Mandag 1. december kl. 12 på cphhalf.dk
Deltagergebyr: 450 kr.
Deltagerloft: 25.000
Dato: Søndag 13. september 2015
Start og mål: Øster Allé
Læs meget mere på www.cphhalf.dk

Copenhagen Half Marathon bygger videre på successen fra IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 og det populære Powerade Copenhagen Half Marathon, og næste mål er at løfte motionsløb i Danmark til det højeste internationale niveau.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design