Loading...

NYHEDER OM LØB

Fuld skrue i Liseleje & Omegns Motionsklub!

17. oktober 2014 · Thomas Nolan

En af Dansk Atletiks nye medlemsforeninger, Liseleje og Omegns Motionsklub, har virkelig fået sat fut under kedlerne. Klubben er kun cirka halvandet år gammelt, men medlemstallet stiger og stiger.

”Det er helt vildt. Allerede i forsommeren rundede vi 100 medlemmer og vi bliver hele tiden flere. Sidste tjek i medlemskartoteket sagde over 170 medlemmer!”

Sådan lyder det fra den begejstrede formand i Liseleje og Omegns Motionsklub, Flemming Dyring.

”Efter sommerferien besluttede vi at prøve Dansk Atletik Forbunds GoRun!-projekt med det såkaldte Start Moving-forløb henvendt til begyndere eller dem der træner sådan lidt on and off. Vi havde 22 potentielle trænere til en træneruddannelsesdag og gjorde lidt ekstra ud af markedsføringen med et par annoncer i lokalavisen, flyers, omtale på Facebook osv. ”.

Dennis Perschke, der er GoRun!-træner i klubben, supplerer: ”Det var helt vildt, den søndag, vi startede forløbet op (31. august). Der kom 39 nye løbere, og vi var 72 i alt! Det er små veje her i området, så der var nærmest trafikkaos og bilerne holdt langt op og ned ad vejen ved sundhedsskuret på Nyvej i Asserbo, hvor vi træner fra. Som forholdsvis urutineret løbetræner kan man godt få lidt sommerfugle i maven! Der kom løbere helt fra Hundested og Frederiksværk.”

Stor tilfredshed
Men træningen gik godt, og efterfølgende har næsten 50 løbere meldt sig ind i klubben. Klubbens GoRun!-træninger – såvel som de almindelige træninger – holder stadig et stort deltagerantal med ca. 50 løbere i snit og - vigtigst af alt – så er der rigtig stor tilfredshed med indholdet af træningssessionerne.

”Jeg synes efterhånden vi har en meget bred pallette af tilbud til alle typer af løbere, og GoRun!-træningerne har givet god inspiration til nye og anderledes måder at træne på, som kan bruges i hele klubben,” fortæller Dennis Perschke.  

”Næste udfordring er nu, at vores faciliteter, bortset fra herlige Tisvilde Hegn, ikke rigtig kan følge med successen. Vi arbejder på at få sat nogle fitnessredskaber op, fordi der er stor efterspørgsel på også at kunne træne noget styrke, core-stab-træning og så videre i forbindelse med løbetræningen, og vi er også i dialog med kommunen og sponsorer med hensyn til at få bedre klubfaciliteter. I øjeblikket kan vi afholde møder, klubaftener m.v. i Melbylejren (en nedlagt militærkaserne, red.) men den er vi snart ved at vokse ud af”, slutter Flemming Dyring.

Fra MotionDANMARK og Dansk Atletik Forbund skal der lyde et stort tillykke med successen til de driftige folk i og bag Liseleje & Omegns Motionsklub og held og lykke med de nye initiativer.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design