Loading...

Foto: Sparta AM

NYHEDER OM LØB

Vind et startnummer til Änglamark Nytårsløb

17. december 2014 · Jeppe Weinreich

2014 er ved at løbe ud. Et begivenhedsrigt og godt år på motionsfronten – og DET skal fejres! Så mød op på Østerbro den 31. dec. til Spartas traditionsrige nytårsløb. MotionDANMARK udlodder fem startnumre…

Årets festligste dag kalder naturligvis på et festligt løb. Det er ikke her, at din form skal toppe. Det handler bare om at have det sjovt, skåle med motionskollegaerne og måske lige brænde nogle kalorier af inden nytårsmiddagen.

Som vi skrev på siden her for nylig, så vrimler det med nytårsløb, men bor du i København, så er det på Østerbro, at det sker. Her afholder Sparta AM nemlig det traditionsrige Änglamark Nytårsløb, hvor distancerne er 5 og 10 km plus et børneløb på 2 km. Som en ekstra service til dem, der skal tidligt i gang med forberedelserne til den store aften, så afvikles der to starter – kl. 9.35 og 11.05. Ved den første start er det tilmed muligt at løbe en halvmaraton.

Efter løbet bliver der serveret champagne og kransekage i Sparta Hallen, og ud over præmier til de hurtigste løbere – flere elitefolk plejer at bruge løbet som en god træningstur - udlover Änglamark gaver til de bedst udklædte foruden flere lodtrækningspræmier. Endnu en god grund til at dukke op på årets sidste dag.

Änglamark Nytårsløb – Østerbro d. 31. december 2014
Start: Kl. 9.35 og 11.05 (Børneløbet på 2 km starter 5 min. før)
Mere info HER:

VIND TO STARTNUMRE
MotionDANMARK har fået fem startnumre, som vi udlodder i en lille quiz.

Spørgsmål: Ud over Änglamark Nytårsløb finder to andre løb i MotionDANMARK Kalenderen sted på samme dag. I hvilke to byer afvikles disse løb?

Send dit svar til info@motiondanmark.dk senest d. 22. december og angiv venligst navn, adresse og den foretrukne distance (+ starttidspunkt 9.35 eller 11.05).

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design