Loading...

NYHEDER OM LØB

Trail- og ultraløb – i biffen!

17. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

Onsdag d. 29. oktober kan du opleve trail- såvel som ultraløb - uden at få sved på panden. To interessante film om disse emner er med på filmfestivalen ”Outdoor Moments”, som diverterer publikum med ni kortfilm på én dag. Det sker i Bremen Teater.

Hvad enten man søger eventyret i bjergene, under vandet eller på de vildeste naturstier, så er det en fysisk udfordring, som fascinerer. Det er oplagt stof at portrættere på film, og i de senere år er det en genre, som vinder et stadigt større publikum.

Onsdag d. 29. oktober kan man opleve hele ni kortfilm på en dag. Det sker i Bremen Teater, hvor filmfestivalen ”Outdoor Moments” finder sted. Billetter koster 195 kr. for hele aftenen, der start kl. 20.30 – læs mere HER.

Blandt de ni film er der specielt to, der bør vække interessen for de løbeinteresserede:

ADVENTURE RUNNING
Selvom man er på ferie med sin kone og to børn, skal det ikke forhindre en i at løbe trailløb.
Det er mantraet for Martin Paldan, der med udsigt til Monte Cofano bevæger sig langs den sicilianske kyst frem mod bjerget, hvor de lokale trailspor undervejs udforskes. På vej op af bjerget slutter trailsporet, men for en ægte adventure runner er det ikke en hindring. Se filmen, nyd de smukke billeder og følg Martin Paldans sidste vej op af bjerget.
Instruktør Martin Paldan vil være til stede under visningen og fortælle lidt om filmen.

Instruktør: Martin Paldan
Medvirkende: Martin Paldan
Location: San Vito Lo Capo, Sicilien, Italien
Danmark, 2013

UTMB No. 971
Siden Thomas Dupont blev interesseret i ultraløb, har ét særligt løb stået klart i hans bevidsthed: Ultra-Trail du Mont Blanc.
Løbet, der beskrives som ultraløbenes svar på Tour de France, er hele 168 kilometer langt og består af 9600 højdemeter. Med muligheden for skader og frygten for at falde i søvn som følgesvende følger vi Thomas Duponts færd gennem de mange udfordrende bjergpas nær det mytiske bjerg Mont Blanc. Vi følger Thomas Duponts med deltagernummer 971, heraf titlen på fillmen, inspirerende kamp for at udføre det ultimative ultraløb og bliv inspireret til selv at komme i gang med at løbe trailløb.

Instruktør: Jannik Vestmar
Medvirkende: Thomas Dupont
Location: Chamonix, Frankrig
Danmark, 2014

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design