Loading...

Nyheder om løb

Skole Cross i Roskilde og Brøndby

10. oktober 2014 · Morten Albjerg Nielsen

4x1 km stafet giver folkeskolens ældste elever og gymnasieelever sved på panden

Kort arbejdstid men skyhøj intensitet kombineret med en solid holdindsats er en af de måder hvor på, man kan få unge til at interessere sig for løb og atletik. I denne uge har DAF afviklet to store stafet aktiviteter for uddannelsesinstitutioner i Roskilde og Brøndby.

Skolecross 2014 2

 

Med Stafetten på Sletten i Roskilde for tredje år i træk må DAF og Hellas Roskildes gymnasiearrangement efterhånden kunne kaldes en tradition. Bagmændene for succesen var Hellas’ to ildsjæle Torben Striboldt og Klaus Bøegh, som sammen med alle deres hjælpere igen de unge en anderledes fysisk oplevelse. I år trodsede hen i mod 500 af byen gymnasium og handelsskole elever regnvejret og gav den gas på den ganske hårde crossrute lige uden for Hyrdehøj Stadion. Traditionen tro havde der som optakt til løbet været efteruddannelse i løb af idrætslærerne, så de unge både kunne være skarpe og motiverede til den årlige fire mands dyst. Som elitært krydderi havde løbet igen i år besøg af Korsør AM’s Abdi , som også traditionen tro løb alle 4 ture sole. Trods en flot andenplads ved Erimitageløbet to dage forinden havde Abdi heller ikke i år problemer med at tage sejren foran de mange jagtende hold.

Skolecross 2014I Brøndby vejret efterårsvejret sig dagen efter fra sin fineste side. Høj solskin og lune temperaturer gjorde at kommunens debutstafetløb for 8, 9 og 10 klasse blev en flot succes med ca 300 deltagere fordelt på 75 hold. Ruten, der lå omkring kulturhuset Brønden ved Brøndby Strand havde knap så meget cross over sig, men til gengæld greb de unge også her udfordringen med et stort smil og fik leveret nogle flotte og tætte dyster i en stemningsfuld atmosfære, som blev akkompagneret med musik af ungdomsskolens DJ.
Vil din klub vide mere om DAF’s erfaringer med SkoleCrossstafetter, så kontakt udviklingskonsulent Morten Nielsen på tlf. 4326 2306 eller morten@dansk-atletik.dk

Starten er gået i Brøndby

Læs mere og se billeder fra Roskilde her og se resultaterne her.

 

 

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design