Loading...

NYHEDER OM LØB

12,2 km til ølteltet

17. oktober 2012 · Jeppe Weinreich

Extreme Mandehørm rammer lige i plet, når målgruppen hedder øltørstige mænd, som ikke er blege for at løbe gennem mudder, ild og vand for at komme frem til mål.

Goodiebag'en med bodylotion og smoothies er byttet ud med et øltelt, hvor fadøllen skænkes af kvinder i bayersk folkedragt. Forinden har deltagerne - alle mænd - kæmpet sig gennem en 12,2 km lang tilsølet rute, som bogstaveligt er gået gennem ild og vand. Jo, kvindeløbene, som ellers i mange år har gået deres sejrsgang rundt i landet, har fået en værdig, mandlig pendant i form af Extreme Mandehørm.

Udsolgt i alle fem byer
Sidste weekend kæmpede 2800 prustende mænd sig gennem mudderhelvedet i Fredensborg, inden de velfortjent kunne tage hul på den tredje halvleg, som tog form af en lille oktoberfest.

Det var netop i Fredensborg, at det startede for fem år siden. Succesen har været betragtelig, og i dag har fire andre byer - Odense, Aalborg, Aabenraa og Aarhus - også fået deres udgave af Xtreme Mandehørm. Alle steder blev der meldt om udsolgt til arrangementerne.

Se flere af Michael Hyllesteds billeder her

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design