Loading...

Deltagere

Tom Meyer Andreasen

10. februar 2015 · Rasmus Møldrup Lorentzen

Navn

Tom Meyer Andreasen

Mail

post@raahauge-ribe.dk

Telefon

23727456

Arbejdsplads

Jeg skal dække to landsdele – Sønderjylland og Sydvest med base på kontoret i Sønderjylland

Arbejdsområde

Idrætskonsulent i løb 

Historie

Jeg er en frisk mand på 45 år, der i 15 år har ejet og drevet modetøjsbutikken Raahauge i Ribe. Som uddannelse har jeg handelsskolens grunduddannelse og har efterfølgende gennemført en Merkonom i markedsføring. Jeg har siden hen taget en konsulentuddannelse ved Pressens uddannelsescenter. Jeg har det meste af mit arbejdsliv været tilknyttet butiksfaget, men har også i en del år arbejdet som opsøgende salgs- og foreningskonsulent. Jeg bor sammen med min kæreste i Ribe, og har 2 piger på 18 og 15 år fra et tidligere ægteskab, som jeg ser ca. hver anden weekend.

Jeg har gennem mange år arbejdet som både frivillig og betalt foreningsleder samt træner og instruktør i foreningslivet. Jeg har været idemand og chefløbetræner i mange år på begynder-løbehold i Bramming IF Motion og DGI instruktør på løbetrænerkurser både i DGI Sydvest og på landsplan. Som foreningsformand var jeg idemand til organisationsændringer, der sikrede overlevelsen af Bramming IF som en flerstrenget forening. Vi deltog efterfølgende som et af de første ”kuld” i DM i foreningsudvikling. Jeg var idemand og tovholder på Skjern Bank Løbet og Tøseløbet i Bramming fra 2007-2011. Medarrangør af aktiviteten løb til Landstævnet i 2009 og 2013. I januar 2013 modtog jeg prisen som årets idrætsleder i Esbjerg Kommune. Samme år var jeg ansat som foreningskoordinator i Bramming IF, og sagde ja tak til tilbuddet om at deltage i bestyrelsen for DGI Sydvest fra november 2013, hvor jeg har siddet indtil min ansættelse som idrætskonsulent J

Fritid

Udover og at være leder og sælger i det daglige, dyrker jeg en masse idræt. Jeg har spillet rigtig meget fodbold og bordtennis som yngre, og har siden hen kastet mig over løb, styrketræning og mountainbike på motionsniveau. Der i blandt gennemført 10 maratons og adskillige halvmaraton og andre motionsløb.

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design