Loading...

Her er du: Forside > Løb

Løb

Her bringer vi løbende motionsløbsrelaterede nyheder: Om kommende løb som du bare bliver nødt til at tilmelde dig, eller reportager fra et netop afholdt motionsarrangement. Der vil også være portrætter af nogle af de mange løbere i Danmark, eliten såvel som bredden samt skæve historier fra ind- og udland.

GoRun er nye, enkle, gratis, landdækkende løb for alle, der har lyst til at være med. Vi løber 5 kilometer hver søndag kl. 10. GoRun er for alle - uanset løbeerfaring, alder, køn, niveau og social status

Ugens Løbepas er et fast indslag her på siden, hvor du modtager ideer til et utal af forskellige træningspas. Brug dem som de er - eller lad dig inspirere. Thomas Nolan (tidligere landstræner, eliteløber og cand. scient. i idræt) er manden bag de mange gode tips. Se de seneste træningsforslag her.

Her kan du se de officielle danske ranglister for 5 km, 10 km, 15 km, halvmaraton, maraton og 100 km løb for både kvinder og mænd.

Hold din form hele vinteren med løb i terræn. Bevæg dig for livet - Løb tilbyder crossløb med action i naturen i vinterhalvåret. Vi løber på alle underlag - sand, asfalt, trapper og måske sne! Crossløb - også kaldet trailløb - stammer fra USA og bliver mere og mere populær i Danmark.

Dansk Atletik Forbund, Bevæg dig for livet - Løb og SDU afholder hvert år i november et seminar for alle der kan li' at løbe. I 2015 arbejdes der på at seminaret afholdes den 8. november. Du finder information og præsentationer fra de tidligere seminarer her.

Hvis du ønsker at løbe sammen med andre, så meld dig ind i en forening. Du kan se hvilke foreninger, der er i nærheden af dig her.

I Dansk Atletik Forbund og Bevæg dig for livet - Løb har vi en række eksperter, der ved så godt som alt om løb. Du har her mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne om løb. Her kan du se eksperternes svar på de spørgsmål, som I har sendt os.

Vi har samlet en række gode råd og nyttig viden om løbetræning, styrketræning, løbeskader, løbeudstyr, løb i Danmark samt kost i forbindelse med løbetræning.

Hold dig opdateret her

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

45 43 26 23 20

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

+45 7940 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design