Loading...

Her er du: Forside > Løb

Løb

Her bringer vi løbende motionsløbsrelaterede nyheder: Om kommende løb som du bare bliver nødt til at tilmelde dig, eller reportager fra et netop afholdt motionsarrangement. Der vil også være portrætter af nogle af de mange løbere i Danmark, eliten såvel som bredden samt skæve historier fra ind- og udland.

RUNNERS er et ambassadørkorps, der har til opgave at sprede glæde og motivation undervejs i løbet; til hinanden og til dig som løbsdeltager. Vi deltager i løb i hele Danmark – nationalt og lokalt. Kan du lide god stemning, skal du følges med os!

Ugens Løbepas er et fast indslag her på siden, hvor du modtager ideer til et utal af forskellige træningspas. Brug dem som de er - eller lad dig inspirere. Thomas Nolan (tidligere landstræner, eliteløber og cand. scient. i idræt) er manden bag de mange gode tips. Se de seneste træningsforslag her.

"Løb med" er Bevæg dig for livet - Løb og gangs nye løbekonceptsatsning, der motiverer til at komme i gang med at løbe. Læs mere her.

Hvis du ønsker at løbe sammen med andre, så meld dig ind i en forening. Du kan se hvilke foreninger, der er i nærheden af dig her.

Her præsenteres gratis fællestræninger i hele landet frem mod en lang række motionsløb. Find et løb og en distance, som passer dig, og tag ud og nyd træningen sammen med andre - ganske gratis!

I Dansk Atletik Forbund og Bevæg dig for livet - Løb har vi en række eksperter, der ved så godt som alt om løb. Du har her mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne om løb. Her kan du se eksperternes svar på de spørgsmål, som I har sendt os.

Vi har samlet en række gode råd og nyttig viden om løbetræning, styrketræning, løbeskader, løbeudstyr, løb i Danmark samt kost i forbindelse med løbetræning.

Her kan du se de officielle danske ranglister for 5 km, 10 km, 15 km, halvmaraton, maraton og 100 km løb for både kvinder og mænd.

Hold dig opdateret her

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design