Loading...

Løb i Danmark

En rapport om løbsmarkedet 2015

14. november 2016 · Janni Petersen

Rapporten ’Løb i Danmark – En rapport om løbsmarkedet 2015’ er udarbejdet af Bevæg dig for livet - Løb i samarbejde med Motionslob.dk.

Konkurrencen om løberne er benhård. Udbuddet af antal løb i Danmark er steget, og det betyder, at løberne har fået endnu flere løb at vælge imellem. I takt med at stigningen i antal motionsløbere ikke kan modsvare det store udbud af løb, så er konkurrencen om løberne blandt de danske løbsarrangører stor.

I Bevæg dig for livet - Løb arbejder vi for, at foreningerne afholder de bedste motionsløb i Danmark, og at det er dem, som også i fremtiden arrangerer løbene.

Bevæg dig for livet - Løb har udarbejdet denne rapport til vores foreninger, så de bliver klædt bedre på til opgaven. Formålet med rapporten er at give arrangørerne et indblik i udviklingen inden for motionsløbsområdet og give et større kendskab til deres målgruppe.

På baggrund af resultaterne i rapporten kommer vi løbende med vores anbefalinger til arrangørerne. Anbefalingerne har vi yderligere samlet i 10 råd til arrangørerne.

Rapporten er inddelt i to hovedafsnit:

Løbsmarkedet I det første afsnit giver vi et indblik i den udvikling, der er sket de seneste år inden for arrangerede løb samt en status på, hvorledes løbsmarkedet ser ud i dag.

Løberne I andet afsnit forsøger vi at tegne en profil af de løbere, der deltager i de arrangerede løb, og giver arrangørerne et større kendskab til deres målgruppe. Herunder ser vi blandt andet på, hvorfor løberne deltager i løb, hvor langt de transporterer sig for at komme til et løb, og hvor de hører om løbene.

Du kan få adgang til hele rapporten ved at ansøge om certificering af dit løb og tilkøbe vores tilkøbspakke, som rapporten er en del af.

Du kan også købe rapporten til 200 kr. ved at sende en mail til: janni@dansk-atletik.dk

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design