Loading...

Giv dit løb et kvalitetsstempel

Hvad er Danmarks Officielle Løbskalender?

11. august 2016 · Janni Petersen

Alle løbsarrangementer i Danmark, der opfylder en række krav, kan blive certificeret af DGI og Dansk Atletik Forbund og komme med i Danmarks Officielle Løbskalender.

I Danmarks Officielle Løbskalender er kvalitetsstemplede motionsløb i Danmark samlet. Kalenderen er garant for velorganiserede løb med et højt niveau af service og sikkerhed.

Løberne er garanteret kvalitet, service og sikkerhed, hvis de vælger løb her. Alle løb i kalenderen er certificeret af DGI og Dansk Atletik, hvilket betyder, at arrangørerne lever op til en række kriterier indenfor sikkerhed og service.  

Guld-banner

Kalenderen er meget mere end en oversigt over løb. Danmarks Officielle Løbskalender er for arrangørerne:

  • Eksponering af jeres løbsarrangement
  • Kvalitetsstempel via certificering
  • Adgang til arrangørfællesskab
  • Mulighed for at få løbsresultater på de dansk ranglister
  • Tilbud og servicer som kan være med til at udvikle jeres løb

 

Certificeringen kvalitetsstempler løbene
Løbsmarkedet er presset og i konstant udvikling. Der kommer hele tiden nye løb til og konkurrencen om løberne er benhård. Der bliver afholdt i omegnen af 1.500 motionsløb i Danmark hvert år. Konsekvensen af de mange løb er, at antallet af deltagere til løbene generelt falder. Løberne har utallige løb at vælge imellem og det betyder, at løberne stiller højere krav til motionsløbene. Dermed kræves der også mere af arrangørerne.

Certificeringen er et vigtigt redskab, som arrangørerne kan bruge overfor blandt andet kommunerne som argument for, at det er deres løb, der skal prioriteres. Og samtidig er certificeringen også et redskab for arrangørerne til at forbedre deres arrangements kvalitet yderligere.

Formålet med certificeringen og Danmarks Officielle Løbskalender er at klæde arrangørerne bedre på til at afholde løb og løfte niveauet for motionsløbene i Danmark. Desuden er formålet, at give arrangørerne et kvalitetsstempel, så de kan signalere til løberne, kommunerne og sponsorer, at kvaliteten og sikkerheden ved deres løb er tilfredsstillende.

Se kriterier for certificering HER

Se hvordan I får jeres løb certificeret samt optaget i Danmarks Officielle Løbskalender HER

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design