Loading...

NYHEDER OM LØB

Sådan ser den typiske motionsløber ud

16. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

En kommende rapport med titlen ”Motionsløb i Danmark” kaster på baggrund af en masse data nyt lys over landets mange motionsløb. Heriblandt dannes der også et overskueligt billede over løbenes tusinder af deltagere og deres træningshistorik.

Træner du to til tre gange om ugen? Med en samlet træningsmængde på mellem 11 og 30 kilometer? Og er det mere end 10 år siden, at du første gang snørede løbeskoene? Kan du svare ja til det, så er du blandt løberne ikke noget særtilfælde. Faktisk falder du ind i den mest typiske kategori blandt de mange danskere, der har deltaget i et motionsløb.

Det fremgår af en kommende rapport ”Motionsløb i Danmark”, som Dansk Atletik Forbund og MotionDANMARK står bag. På baggrund af data fra spørgeskemaundersøgelser lavet til motionsløb, tydeliggøres det i rapporten – blandt mange andre ting – hvilken træningsbaggrund, den typiske deltager i et motionsløb har.

Arrangørseminar
Den endelig rapport vil blive udgivet og lagt frem i forbindelse med det Arrangørseminar, som Dansk Atletik Forbund og MotionDANMARK arrangerer i Odense d. 9. november sideløbende med Løberseminaret. Seminaret er for folk, der er med til at arrangere motionsløb, og målet med rapporten er at give foreningerne et indblik i udviklingen inden for motionsløbsområdet og dermed et større kendskab til deres målgruppe.

Er du eller din forening ikke allerede tilmeldt seminaret, så er det stadig muligt – læs mere om det spændende program på dette LINK, hvor du også kan tilmelde dig

 

Seminar_FIG1.
SEMINAR_FIG2

 

 

 Seminar_fig3

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

45 43 26 23 20

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

+45 7940 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design