Loading...

Løbsarrangører

Danmarks Officielle Løbskalender er meget mere end en oversigt over løb. Kalenderen er et fællesskab for jer der arrangerer løb og en platform, hvor jeres løb eksponeres. Certificeringen fra DAF og DGI giver jeres løb et kvalitetsstempel. Derudover har vi en række tilbud til jer, der står bag løbene.

Du kan som arrangør ansøge om certificering og oprette løb i Danmarks Officielle Løbskalender HER. Inden du opretter jeres løb, kan du læse mere om kalenderen, kriterierne for at få løb certificeret og vores tilbud til arrangørerne ved at klikke på i boksen til venstre.

Dansk Atletik tilbyder i samarbejde med DGI, at arrangører kan få opmålt ruten til deres motionsløb. DAF-opmålingen sikrer, at jeres rute har præcis den distance, som I lover jeres deltagere.

Dansk Atletik har i 2014 udarbejdet rapporten 'Løb i Danmark', som giver et indblik i udviklingen inden for arrangerede løb, tegner en profil af de løbere, som deltager og kommer med 10 råd til arrangørerne. Her finder du hele rapporten.

Dansk Atletik og DGI afholder hvert andet år i november en konference for arrangører af motionsløb. Her er oplæg fra relevante foredragsholdere, og der er desuden mulighed for at sparre med de øvrige deltagende arrangører.

Her kan I se de officielle danske ranglister for 5 km, 10 km, 15 km, halvmaraton, maraton og 100 km løb for både kvinder og mænd.

Hold dig opdateret her

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design