Loading...

Løberseminar 2014

Stor interesse for Løberseminar 2014

16. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

Der er i den grad ”run” på for at være med til årets store løberseminar i Odense d. 9. november. Enkelte foredrag og sessioner er således allerede lukket for tilmelding, men i det righoldige program er der fortsat spændende ting at deltage i. Sidste frist for tilmelding er den 2. november.

Eliteløbere, motionister, trænere og andre med lidenskab for løb har for længst sat kryds i kalenderen d. 9. november. Årets Løberseminar bliver som i fjor et tilløbsstykke, og primus motor bag arrangementet, Thomas Nolan, har allerede måttet sig nej til enkelte.

”Jamen, det går rigtig godt. Der er nu over 150 tilmeldte løbere, trænere og andre med interesse for løb. Det betyder dog også, at enkelte af de praktiske sessioner er ved at være overtegnede, pga. deltagerbegrænsning. I skrivende stund er Løbeteknik-sessionen med Jesper Mølgaard endelig lukket, mens der kun er meget få ledige pladser til ”Styrketræning for løberen”, ”Træn med Hechmann” og ”Træn din krop så den holder.”

Derfor opfordrer Nolan nu til, at man i en fart kommer ud af starthullet.

”Der er heldigvis stadig masser af pladser på andre praktiske sessioner og oplæg og dermed gode muligheder for at blive inspireret og lære nyt, hvad enten man vil gøre det med sved på panden eller bænket i et af auditorierne!”

Ændring
En enkelt ændring i programmet er opstået, idet Niels Ørtenblad, der skulle have talt om ”intensitet og volumen i træningen”, har måttet melde afbud. Der er imidlertid fundet en fuldgod erstatning.

”Vi har skaffet et stort navn ind som afløser og er meget stolte over at kunne præsentere Michael Krüger, som er tidligere elitetriatlet med hovedfag fra Deutsche Sporthochschule, som er Tysklands største Idrætsuniversitet. Han har desuden været landstræner for triatlon-landsholdet gennem 15 år og har bl.a. trænet Rasmus Henning i det meste af dennes imponerende karriere,” fortæller Thomas Nolan.

Se det fulde program og link til tilmelding HER

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design