Loading...

Løberseminar 2014

Rift om pladserne

25. september 2014 · Jeppe Weinreich

Der er fuld gang i tilmeldingerne til årets Løber- og Arrangørseminar, som finder sted i Odense d. 9. november. Specielt de praktiske sessioner oplever stor interesse og forventes inden længe at være fuldt booket.

Syddansk Universitet i Odense er stedet at være søndag d. 9. november, hvis man har interesse for løb. Årets Løber- og Arrangørseminar finder nemlig sted den dag, og allerede nu oplever tovholder på seminaret, Thomas Nolan, stor interesse for at være med. Han opfordrer derfor alle til ikke at vente for længe med at tilmelde sig.

”En hurtig tilmelding sikrer dig større chance for at høre lige præcis de oplæg, du er allermest interesseret i, da antallet af deltagere til særligt de praktiske sessioner er begrænset for at give fuldt udbytte til de heldige tilhørere,” forklarer han.

I skrivende stund synes der særligt rift om den praktiske session Løbeteknik, efterfulgt af Træn med Hechmann, men heldigvis er der hele otte forskellige praktiske sessioner at vælge imellem og dertil 12 meget spændende teoretiske oplæg.

Se det spændende program HER

 

D.A.F

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

(+45) 43 26 23 08

daf@dansk-atletik.dk

DGI Løb

Vingsted Skovvej 1

7182 Bredsten

(+45) 79 40 40 40

info@dgi.dk

MotionDANMARK er en del af

© Copyright MotionDANMARK - Website af DNA Design